Що робити? ПриватБанк заблокував Меркурій.

05.07.2015  //  By:   //  Business, Гроші, Часті запитання  //  No Comment   //   59537 Views

ПриватБанк заблокував чергову фінансову піраміду

Стоп МеркурийПриватБанк заблокував можливість використання своїх фінансових інструментів для фонду «Меркурій», діяльність якого має всі ознаки фінансової піраміди та підпадає під норми закону про протидію шахрайству. Банк буде й надалі відстежувати сумнівні фінансові операції фонду «Меркурій», щоб не допустити залучення жителів України у створення нової шахрайської структури.

Приватбанком заблоковано всі платежі, як вхідні так і вихідні, якщо вони будуть ідентифіковані, як такі, що пов’язані з фондом Меркурій.

Як зазначають у ПриватБанку, блокування операцій функціонерів фінансової піраміди здійснюється згідно з вимогами законодавства про запобігання відмиванню коштів, отриманих незаконним шляхом, а також вимогам обов’язкового фінансового моніторингу операцій приватних осіб у великих розмірах. Приміром, щоденний обіг за картками й рахунками функціонерів «Меркурія» перевищує 1 млн грн. Окрім того, діяльність «Меркурія» порушує норми закону про роботу фінансових установ.

Приватбанк поверне кошти тільки тим, хто має чек-підтвердження сплати.

У ПриватБанку зазначають, що всі «вкладники» «Меркурія», чиї гроші виявилися на заблокованих банком рахунках, зможуть їх отримати назад, пред’явивши банку документи про переказ коштів як готівкою, так і з банківських карток.

Раніше ПриватБанк допоміг зберегти мільйони гривень учасникам міжнародної фінансової піраміди МММ, заблокувавши сумнівні фінансові операції функціонерів системи МММ фактично з першого дня початку її роботи в Україні.

джерело privatbank.ua

 

About the Author :

Leave a reply