Учасникам АТО хочуть дозволити ввозити в Україну автомобілі без митного збору

13.08.2015  //  By:   //  Business  //  No Comment   //   1112 Views

Учасникам АТО хочуть дозволити ввозити в Україну автомобілі без митного збору

 

В Головному управлінні Національної гвардії України погоджено ініціативу про надання дозволу членам сімей учасників АТО ввозити в Україну автомобіль для власних потреб без митного збору.

ато военные / Прес-центр АТО

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив підполковник, начальник служби військово-соціальної роботи відділу гуманітарного забезпечення управління по роботі з особовим складом Головного управління Національної гвардії Валерій Шандурський на прес-конференції в Києві, присвяченій соціальному захисту нацгвардійців та членів їхніх сімей.

 

«Серед останніх законодавчих ініціатив, що пройшли погодження в ГУ Нацгвардії, — щодо надання дозволу членам сімей учасників АТО одноразово для особистого користування провезти на митну територію України автомобіль з двигуном об’ємом до 3 тис. куб см без сплати митного збору. Таким чином, автомобіль буде дешевшим десь удвічі», — сказав Шандурський.

За його інформацією, також є ініціатива надавати військовослужбовцям в «особливий період» неоплачувану відпустку за сімейними обставинами з розрахунку 7 календарних днів за 100 днів безперервної військової служби.

джерело :http://www.unian.ua/

About the Author :

Leave a reply